preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.01.2015
IP/Host: *.bb.sky.com
Ja jestem na poziomie sredniej zaawansowanym ,powiem ze podoba mi sie ten kurs ,jest dobrze przygotowany,mieszkam w angli I ciagle sie jeszcze ucze choc mam 45 lat ,dziekuje I polecam innym,przyjemnej nauki

katarzyna buniek
lat 46, gdansk, katexx...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.01.2015
IP/Host: *.play-internet.pl
W szkole nie miałam angielskiego, jestem samoukiem i wiele razy zaczynałam kurs j.angielskiego. Dopiero ten kurs "6ka" zmobilizował mnie do systematycznej nauki. Doszłam juz do 3-go stopnia i chociaz jest trudniejszy to myślę , że podołam.

Anna
lat 61, Brzeg, anna-s-...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.10.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Polecam słownictwo rozszerzone do każdej częsci.Jest dużo nowych słówek,są powtórki,nauka pisania i wymowy :)

JOANNA
lat 46, WARSZAWA, joanna.bea...@autograf.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.07.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Dużo słówek,czasy bardzo dobrze wytłumaczone.Polecam słownictwo rozszerzone ,w którym powtarzamy słówka ucząc sie pisać itd. :)

JOANNA
lat 46, WARSZAWA, joanna.bea...@autograf.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.04.2014
IP/Host: *.7.187.182
Nigdy wcześniej nie uczyłam się języka angielskiego. Próbowałam trochę samodzielnej nauki, korzystając z różnych płyt, rozmówek, ale nic nie wchodziło do mojej odzwyczajonej od uczenia się głowy. Z kursem 6tka.pl idzie mi dużo lepiej, szczególnie przyswajanie zasad konstruowania zdań, bo Pani Patrycja wszystko jasno i przejrzyście tłumaczy. Uczę się na razie podstaw i słownictwa. Podoba mi się system powtórek.
Niestety, już teraz zauważyłam błąd w odpowiedziach - zamiast "zaspa" jest "wyspa"; dobrze, że sprawdziłam znaczenie słowa "snowdrift" w słowniku. Mam nadzieję, że wszystko poza tym jest ok.

Grażyna
lat 46, Tomaszów Lubelski, nowosadgrazy...@op.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.07.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Uczyłam się angielskiego przez wiele lat, ale miałam problem z wymową angielską. Rozmowa z obcokrajowcami przychodziła mi z wielkim trudem... a potem trafiłam na tę stronę i chyba tak szybko się nie pożegnamy :)

Monika
lat 23, Kraków, mmonisi...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.07.2013
IP/Host: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net
Generalnie jestem na tak. W zasadzie znam już dość dobrze język angielski i kurs traktuję jako powtórkę i doszlifowanie umiejętności. Zauważylem kilka drobnych błędów i niedociągnięć (nic poważnego). Uważam, że kurs jest ciekawszy, niż ślęczenie nad książkami

Paweł
lat 28, New Ross, pawlakpak...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.06.2013
IP/Host: *.tvkslupsk.pl
Jestem na tak w 100% - to genialny portal. Dzięki temu, że mogę ćwiczyć i przerabiać poszczególne lekcje wiem że mój poziom z dnia na dzień będzie coraz lepszy. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda mi się zakupić pozostałe kursy by przerobić całość. Polecam wszystkim naprawdę, bo warto, a cena jest niewielka w porównaniu z innymi kurami.

Joanna
lat 26, Słupsk, czelitkaa19...@onet.eu

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.06.2013
IP/Host: *.cable.teksavvy.com
Lekcje tlumaczone sa dosc przejrzyscie.Troche cw.i powtorki na poczatku nastepnej lekcji tez sa ok.Utrwalamy sobie a czasem widac ,ze cos umknelo naszej uwadze.Oby tak dalej.
ps.nie mam polskich znakow w laptopie za co przepraszam,ale licze ze moja pisanina jest czytelna.Pozdrawiam -kursantka poczatkowa(na probie)Jesli mi sie spodoba to kupie nastepna czesc.

Barbara
lat 57, Toronto, ziolb...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.06.2013
IP/Host: *.range86-178.btcentralplus.com
Nigdy wczesniej nie uczylam sie j. angielskiego. Korzystam takze z innych kursow online i musze stwierdzic, ze ten jest prowadzony w bardzo jasny jak dla mnie sposob, jestem z tego kursu zadowolona.

Halina
lat 63, halinkaopa...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.03.2013
IP/Host: *.164.rako-lan.pl
Nic lepszego dla mnie dotychczas nie poszukałem.OK!

Wiesław
lat 61, Wągrowiec, wieslaw10...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.03.2013
IP/Host: *.olsztyn.vectranet.pl
Świetny kurs:) Bardzo bardzo polecam:)

Marta
lat 33, Olsztyn, august...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.12.2012
IP/Host: *.static.tvk.wroc.pl
Tutaj robiłam pierwsze kroki 3 lata temu (na lekcjach próbnych!) Przepiękna wyraźna wymowa i możliwość powtarzania do skutku.Chodzę na lekcje angielskiego a lektorka nie może się nadziwić, że ja, mimo wieku (jestem najstarsza w grupie gdzie są młodsze osoby nawet o połowę) mam najlepszy akcent i wymowę. Nigdy wcześniej nie uczyłam się angielskiego. Polecam wszystkim, którzy zaczynają naukę.
Serdecznie pozdrawiam

Ewa
lat 65, Wrocław, eva1...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.12.2012
IP/Host: *.6-2.cable.virginmedia.com
Świetna strona, bardzo dobrze wytłumaczone. Nie mogłam tego za nic w świecie zrozumieć a tu jak na tacy. Thx

Maja
lat 24, Kraków, maja.kl...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.11.2012
IP/Host: *.sm-gorczewska.com.pl
Kurs naprawdę pomocny .Polecam!!! ;)

Zygmunt
lat 49, Warszawa, zyga1...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.09.2012
IP/Host: *.cust.o2.ie
Uczę się angielskiego dosyć krótko ale już potrafię bez trudu porozumieć się z Irlandczykami. Świetny kurs polecam.

Miroslaw
lat 40, Ballinrobe, mirex19...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.09.2012
IP/Host: *.226.38.178.elgrom.eu.org
Super!, Nie chciałem zaczynać uczyć się nowego języka po skończeniu podstawowego Francuskiego na 6ka.pl Ale chciałem kontynuować moją przygodę z językami, dlatego postanowiłem wykupić kurs Angielski cz.2. Miałem obawy, bo nie przestudiowałem 1 a nie chciałem uczyć się tego co już dawno potrafię i okazało się że spokojnie można wykupić 2 czy 3 bez poprzednich części ponieważ każda część jest sama w sobie osobna i w nie wielu przypadkach nawiązuje do poprzedniej części kursu! POLECAM

Kordian
lat 15, Łaziska Górne, kordian2...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.09.2012
IP/Host: *.play-internet.pl
Za 10 miesięcy wyjeżdżam do Anglii razem z chłopakiem. Do tej pory uczyłam się angielskiego tylko w szkole i słabo mi szło. Koleżanka poleciła mi tą stronę i mówię teraz lepiej niż cała klasa. Thank You :)

Katja
lat 18, Wrocław, kasia3...@amorki.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.07.2012
IP/Host: *.191.204.11
witam,jestem seniorem, uczę sie języka angielskiego roznymi sposobami,ale ten program "6ka.pl " jest fantastyczny, gratuluję pomyslu autorowi, faktycznie oceniam go
na 6 z plusem!. Baaaardzo duzym ulatwieniem jest spiker i wlasnie tego od dluższego czasu szukałam i przypadkowo na to natrafilam, po prostu rewelacja !!!!!
Pozdrawiam

dana55
lat 62, przeworsk, dana_...@tlen.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.05.2012
IP/Host: *.81-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be
Jestem bardzo i to bardzo zadowolona. Wszystko wspaniale wyjaśniane,napisane przyjemnym językiem i ogólnie,tak jakoś zachęcające do nauki Anglika ;) Jedyne to ta cena. Przy każdej części droższa... Od przyszłego roku szkolnego będę miała zajęcia szkolne po angielsku,więc muszę go naprawdę dobrze znać,bo chodzę do szkoły europejskiej... no cóż... moi rodzice trochę kasy wydadzą,bo będę miała jeszcze kurs Francuskiego ; )
Poza tą ceną to wszystko jest świetnie. Ogólnie bardzo polecam :)
Pozdrawiam,Natalia ;-)

Natalia
lat 12, Warszawa, natalkaa...@op.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.05.2012
IP/Host: *.134.163.130
Jeszcze się ucze ale i tak wile już umiem dzięki temu kursowi :-)

Agnieszka
lat 38, Kraków, agna...@poczta.onet.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.04.2012
IP/Host: *.bb.sky.com
Polecam wszystkim !

Kuba
lat 29, zator, guliwer...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.03.2012
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Po systematycznej nauce przez kilka tygodni ze zdumieniem stwierdzam, że zaczynam rozumieć przeczytane i usłyszane słowa. Lekcje są świetnie przygotowane, jasno i czytelnie. Jest wytłumaczona gramatyka na przykładach a to zacznie ułatwia zrozumienie tworzenia zdań, tylko dla mnie jest troszkę mało ćwiczeń. Dokupiłam jeszcze słownictwo i z dużym zapałem podchodzę do nauki. Wcześniej próbowałam się uczyć z innych serwisów językowych, ale z marnym skutkiem. Polecam ten serwis wszystkim osobom, które naprawdę chcą się nauczyć języka obcego.

Elżbieta
lat 45, Gdańsk, elzbieta.strzel...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 12.03.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Tytuł lekcji 16 jest niewłaściwy. Nie przetłumaczono do końca tytułu lekcji na polski. Co to za zdanie przetłumaczone na polski, że jest ubrana w T-shirt. Przecież jest ubrana w koszulkę a nie w T-shirt. I to samo występuje w trakcie lekcji. Tak nie powinno być, przecież kaleczony jest polski język, tak jak by to był język drugiej kategorii w stosunku do języka angielskiego.

Bronisław
lat 71, Gryfice, rzeteln...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.02.2012
IP/Host: *.swidnica.mm.pl
Próbowałam skorzystać z nauczania języka angielskiego w Uniwersytecie Trzeciego Wieku ale jakoś nie poszło/za każdy miesiąc należało zapłacić/.Ponawiam próbę z Wami i dzisiaj przerobiłam dwie lekcje ,z ktorych jestem bardzo zadowolona.Rzeczywiście jest bardzo dobrze opracowane nauczanie- przejrzyście z ćwiczeniami , z lektorem do,którego można wracać bez ograniczeń także czasowych /24h/i nie muszę opłacać za każdy miesiąc /u Was raz zapłacę i korzystam bezterminowo/. Z POZDROWIENIAMI I GRATULUJĘ POMYSŁU !!!!!!

janina
lat 63, świdnica, dabrowska.jani...@tlen.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.01.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam. Niedawno opłacłam pierwsza czesć nauki j. angielskiego. Studiuje na drugim roku i prawdę mówiac mam problem z tym jezykiem. Dziekuję za to że ta platforma istnieje dużo więcej wiem niż na wykładach.System nauczania jest bardzo dobrze opracowany, łatwo przyswajalny. Szkoda że tak mało ćwiczeń. Pozdrawiam

Violetta
lat 40, Kraków, vpiatek...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.01.2012
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Mam 54 lata i zaczęłam uczyć się angielskiego. Nie muszę ale chcę. Byłam na wycieczce zagranicznej i czułam się okropnie gdy nie rozumialam języka.
Myślalam , że nie sprostam wyzwaniu (wiek, samodzielna nauka) ale jest ok. System nauczania na tej platformie jest zrozumiały, przystępny, Mam jednak male "ale" wg mnie jest za mało ćwiczeń utrwalających.

Wiesława
lat 54, Ozorków, weska...@op.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.12.2011
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Uważam że kurs jest bardzo dobrze przygotowany.Są ćwiczenia,jak też możliwość powrotu do porzednich lekcji.Prosiłabym o więcej ćwiczeń i powtórki z kilku lekcji by nie zapominać co było wcześniej.

JOANNA
lat 43, WARSZAWA, asiuni...@vp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.10.2011
IP/Host: *.238.35.167
Mnie również te lekcje angielskiego się podobają. Każda lekcja jest dobrze opisana i wytłumaczona.

Bogumił
lat 40, Grudziądz, bronus...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.09.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Rozpoczęłam kurs angielskiego 2 tygodnie temu, po tym jak mi go polecili na stronie jednego z biur tłumaczeń. Od pierwszej lekcji spodobał mi się kurs - jestem z niego do tej pory zadowolona (jestem na 12 lekcji pierwszej części). Najlepsze w tym kursie jest to, że jest wymowa każdego wyrażenia. Co do ćwiczeń - fajnie, że sprawdza je komputer, ale jeszcze fajniej by było, gdyby tych ćwiczeń było więcej, aby można było sprawdzić znajomość całego słownictwa i gramatyki z lekcji.
Niedługo wykupię 2 i 3 część;).
Thank you!

Mariola
lat 22, Lublin, mariola7...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.07.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Wspaniały kurs !! Naprawdę przy pomocy tego kursu idzie się wiele rzeczy nauczyć w języku obcym. Jest tani i bardzo prosty, codziennie spędzam tylko po 20 min i tak wiele się już dzięki temu kursu nauczyłem !! Naprawdę POLECAM !

Dawid
lat 15, Ruda Śląska, dawid_wojtan2...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.07.2011
IP/Host: *.promax.media.pl
Rewelacyjny kurs! Gratulacje za pomysł i perfekcję. Wypełnia mi każdą wolną chwilę i sprawia wielką przyjemność. Wielkie dzięki!!!

Anna
lat 63, Ostrów Wielkopolski, annaroba...@poczta.onet.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.07.2011
IP/Host: *.198.159.178.ip4.galileusz.pl
Od nie dawna korzystam z tego kursu i jestem zadowolona . Wszystko jest super ,wykupiłam 3 części bo, bardzo wygodnie mi się z nich korzysta .Wielu rzeczy się nauczyłam na tym kursie BARDZO DZIĘKUJĘ!!
Serdecznie pozdrawiam Natalia

Natalia
lat 13, Bytom, emo08...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.07.2011
IP/Host: *.xdsl.centertel.pl
Jestem w trakcie II części kursu, bardzo zadowolona.Pomyślane dostępnie. Najważniejsze, że jest wymowa obok tekstu i można powtarzać do skutku. Super! Nauka sprawia mi przyjemność! wanda

Wanda
lat 51, Płock, wanda...@poczta.onet.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.06.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bylam zupełnie "zielona" z języka angielskiego.Nigdy się trego jęyka nie uczylam. Przerabiam trzecia częśc i jestem oświecona,bardzo dużo przyswajam sobie zasad gramatyki ktora w niezwykle komunikatywny sposob jest wyłożona.Oczywiscie dosc duzo czytam,slucham tekstow innych nagran ale zawsze wracam do materialu z Waszego wspanialego angielskiego na szóstkę! Wielkie dzięki!!Pozdrawiam twórcow tego wspaniałego kursu.No i oczywiscie wielkie dzięki za nowy dział "angielskie słownictwo"!

kolia
lat 64, kolobrzeg, krysiakon...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.06.2011
IP/Host: *.110.208.223
Swietne,rewelacyjna strona!

Jolanta
lat 35, Zielona Góra, jolanta-pawele...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.06.2011
IP/Host: *.4-2.cable.virginmedia.com
Z przyjemnością poznaję tajniki języka angielskiego.Nie jest łatwo,szczególnie w moim wieku, stawiać pierwsze kroki.Jedak z P.Patrycją pomaleńku daję radę.Thank you ,very ,very,very much!!!Anna

Anna
lat 58, Londyn, lebo...@gazeta.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.05.2011
IP/Host: *.skierniewice.vectranet.pl
Witam bardzo serdecznie,

serdecznie dziękuję Państwu za platformę do nauki słownictwa. Przerobiłam lekcje próbne i bardzo podoba mi się sposób prezentowania i sposoby sprawdzania materiału. Mam ten komfort , że uczę się języka dla osobistej satysfakcji i sprawia mi to dużo zadowolenia i radości. Mam pamięć wzrokową i przerabiając lekcje nieraz miałam wrażenie , że na lekcji owszem materiał znam ale po lekcji w głowie była jakby pustka. W zaprezentowanej platformie mam szansę spotkać się z koniecznością pisania ze słuchu. I to sprawia mi dużo satysfakcji bo okazuje się, że coś jednak w głowie zostaje. Myślę,że uda mi się zdyscyplinować na tyle by materiał przerabiać bardziej systematycznie. Wielkie dzięki. Serdeczne pozdrowienia i życzenia samych pięknych dni wszystkim Państwu posyłam. Jadwiga Caban

Jadwiga
lat 64, Skierniewice, jagodacab...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.05.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Wspaniale opracowany program kursu.!Dziekuje Pani.Nareszcie ktos tak jasno i czytelnie wyjasnia mechanizmy poslugiwania sie gramatyka tego jezyka.Jest Pani Wielka.Pozdrawiam serdecznie i na pewno nie rozstanie sie z Pni programem.- Kolia

kolia
lat 64, kolobrzeg, krysiakon...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.04.2011
IP/Host: *.50.127.210
Dla mnie jest to najważniejsze że w tej nauce była dodatkowa pomoc .Strona jest bardzo interesująca zawiera bogate słownictwo ,dialogi i tłumacza który był mi niezbędny .

Ola
lat 21, Cieszyn, asia.jul...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.03.2011
IP/Host: *.skierniewice.vectranet.pl
Witam pomysłodawców i wszystkich użytkowników. Tym, którzy zastanawiają się nad wyborem metod nauki języków obcych gorąco polecam właśnie te kursy. Uwierzcie, sprawdziłam osobiście, są rewelacyjne! Nie ma mowy o nudzie i zniechęceniu! Mam prawie 50 lat i uczę się z przyjemnością. Zaczęłam od niemieckiego, bo jakieś podstawy zdobyłam w szkole. W tej chwili jestem już geniuszem. Oczywiście to żart. Żadna nauka nie zastąpi bezpośredniej konwersacji. Pewne jest, że znam gramatykę i bardzo wiele wiele słówek. Bez obaw mogę przekroczyć granice. Wiem, że dam sobie radę.
Dziś zakupiłam angielski. Jestem laikiem w tej dziedzinie, ale wierzę, że korzystając z kursu poradzę sobie z czytaniem i wymową /co na obecną chwilę mnie przeraża/.
Życzę wszystkim powodzenia w zdobywaniu wiedzy a autorom kursów składam gratulacje za realizację wspaniałego pomysłu.

Marzanna
lat 47, agata1964....@tlen.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.02.2011
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Korzystalam z roznych zrodel samonauczania jezyka angielskiego.Tutaj wspaniale przekazana jest podstawa uzywania czasow i konstruowania zdan z bogatym codziennym slownictwem.
Dla pomyslodawcow duza 6ka!
Polecam kazdemu.
Pozdrawiam.Jade.

Jade
lat 55, Warszawa, jadwiga.medpr...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.01.2011
IP/Host: *.adsl.alicedsl.de
Kurs jest swietny , latwy , prowadzony w prosty dostepny sposob , prosilabym o wiecej cwiczen aby bardziej utrwalic sobie wiadomosci .

Serdecznie dziekuje , i pozdrawiam Cie Patrycjo !

Alina
lat 49, Hamburg, alinawoj...@web.de

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.01.2011
IP/Host: *.177.112.154
Od nie dawna zaczęłam się korzystać z tej stronki i jest po prostu świetna szkoda że tylko 3 lekcje są za darmo ale wykupiłam sobie lekcje i są świetne bardzo miło prowadzone a przy okazji poprawiłam się z tego języka dziękuje pozdrawiam Paulina

paulina
lat 14, paulinabilska...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.12.2010
IP/Host: *.igloonet.pl
Bardzo mi sie podoba blog jezykowy, świetnie,że wprowadziliście coś nowego. Napewno z tego skorzystam.

Irena
lat 60, Bochnia, paniu...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.10.2010
IP/Host: *.multimo.pl
Od wielu lat uczyłem się języka angielskiego w szkołach, lecz kurs na stronie 6ka.pl jest wyjątkowy. W łatwy sposób można przyswoić podstawową wiedzę. Najbardziej podoba mi sposób w jaki skonstruowane są lekcje, oraz gramatyka przedstawiona tak na "chłopski rozum". Mój kontakt z angielskim to nie tylko 6ka.pl po każdej lekcji uzupełniam wiedzę z książek, słucham nagrań, oglądam ulubione sriale w j. angielskim oraz spotykam się raz w tygodniu z nauczycielem, który rozwiewa moje wszystkie wątpliwości. Jednakże każdy etap nauki zaczynam od lekcji w 6ka.pl. Jak już wspomniałem, uczyłem się angielskiego przez parę lat teraz widzę, że się go nauczę, a to wszystko dzięki innemu=ludzkiemu podejściu do nauki języka. Polecam naprawdę warto wydać te parę złotych.

Adrian
lat 28, Mszana Dolna, adrian.skaws...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.09.2010
IP/Host:
Witam! Własnie ukonczylam podstawowy kurs j.angielskiego i jestem zadowolona, przydalo by sie dodatkowe wprowadzenie nauki słowek i wiecej testów. A certyfikaty to super sprawa i wieksza motywacja do owocnej nauki i ukonczenia kursu. Juz mysle o wykupieniu dodatkowych czesci kursu,a w przyszłosci moze inny jezyk? :) I cena bardzo przystepna.
Pozdrawiam serdecznie!

Dagmara
lat 28, dagmarazemrzyc...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.05.2010
IP/Host: *.radiojasnagora.pl
Angielski część 3 jest ok., co prawda jeszcze daleko mi do tej części ale już ją przejrzałam i zamówiłam. W tej części moim zdaniem pani Patrycja trochę za szybko mówi ale za nim dojdę do tej części może zmienię zdanie.
Wielkie gratulacje!!!
Pozdrawiam
Zofia

Zofia
Cz-wa, basiawarm...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.03.2010
IP/Host: *.slowianin.pl
naprawde bardzo mi sie podoba do na takich lekcjach nauczula sie wiecej niz na zwyklych w szkole dzieki:*

karolina
lat 12, Świnoujście, karolinadera...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.02.2010
IP/Host: *.c33.178.msk.pl
Kurs bardzo mi się podoba. Dzieki niemu przestałam uważać się za antytalencie językowe.

Janina
lat 60, Gliwice, janina.marsz...@gmail.com




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię